Het wissen van Pijn met Behulp van Lichaam, Geest en ziel Technieken

De meerderheid van de gezondheidsproblemen komen voort uit drie factoren kunnen we allemaal te maken met. Deze drie factoren zijn pijn, vermoeidheid en spanning. Voor sommige individuen zijn, hebben zij alle drie, en voor anderen, zij hebben slechts één of twee. Amerikanen hebben de neiging om een mengsel van alle drie en beschouwen zichzelf als gezond. Waarom is dit? We zijn er niet van bewust dat we in de pijn, het gevoel van vermoeidheid of spanning hebben. We zijn niet op de hoogte want we leven in ons hoofd en niet in ons lichaam. Als u een kijkje nemen bij inheemse culturen, zoals de aboriginals, of oosterse culturen zoals de Chinese of Indiase, zie je nogal wat verschil in het bewustzijn van hun lichaam. De amerikanen hebben nog steeds het idee dat geest en lichaam gescheiden zijn.

Op deze manier, als pijn, vermoeidheid of spanning komt in het bewustzijn, de meeste Amerikanen nemen een pil verminderen van het gevoel of symptoom, voor een operatie, of eten/drinken een onevenwichtig dieet om zich beter te voelen. Hoewel we verbeteren in ons bewustzijn dat gezondheid belangrijk is, de meerderheid van de Amerikanen zijn nog steeds ongezond. Deze veronderstelling van het scheiden van lichaam en geest nog steeds neemt een tol op hoe benaderen we onze pijn. De volgende technieken, hoewel het niet nieuw of cutting edge, kan worden gebruikt om u te helpen of iemand die je kent om pijn te verminderen, vermoeidheid, spanning en natuurlijk zonder toevlucht te nemen tot pillen of iets dat we als normaal te voorkomen.

De eerste techniek is bekend als de body scan

zittend

10-20 minuten per keer om te zitten of liggen met je ogen dicht. Zonder enige inspanning op het veranderen van je ademhaling of het bewegen van uw lichaam, beginnen te merken wat je lichaam voelt. Start van de voeten tot je hoofd of vanuit je hoofd naar je tenen. Het maakt niet uit waar je begint, is nog maar net begonnen. Je wil vooral aandacht besteden aan je ademhaling. Door aandacht te besteden aan je ademhaling zul je merken waar je strak in je lichaam en waar je ontspannen bent. Deze techniek is simpel maar effectief in het verminderen van pijn, vermoeidheid of spanning. U kan niet wilt gaan liggen of zitten voor twintig minuten, maar denk er eens over. Deze techniek is eenvoudig, simpel en gratis. Dit is een dagelijks techniek die als correct wordt uitgevoerd zal u helpen uw pijn of spanning gemakkelijk zonder enige inspanning van uw kant. Waarom het moeilijk maken voor jezelf?

De tweede techniek is het stretchen

De eenvoudige handeling van het brengen van uw bewustzijn te strekken van je armen of hamstrings of wat dan ook is gespannen zal helpen veranderen dat pijn of spanning naar ontspanning. Het probleem is dat de meeste mensen denken dat ze weten hoe te strekken, wanneer het in werkelijkheid niet zo eenvoudig. Deze techniek is ook eenvoudig en gratis. U kunt stretch dagelijks en profiteren van de voordelen voor een mensenleven. (Opmerking: Dit is geen yoga, maar is zeer vergelijkbaar. Yoga heeft geregeld houdingen die een goede instructeur te worden moet u helpen met. Gewoon uitrekken met de basic en de juiste richtlijnen is alles wat je nodig hebt.)

De derde techniek is massage

mannelijke massage

Zelf massage kan helpen enorm met het verminderen van pijn, spanning of vermoeidheid. Boeken of video ‘ s die uitleggen dergelijke technieken als acupressuur of shiatsu kan worden geleend van de bibliotheek, waardoor de kosten vrij voor deze techniek. Echter, soms is het belangrijk om iemand te hebben die meer kennis dan je over massage u helpen. U zult geen zorgen te maken over verprutsen en het maken van je spanning of pijn erger. Onderzoek en op zoek naar een gecertificeerde massage therapeut in uw omgeving om u te helpen de juiste keuzes te maken. Één van beide manier, zelf-massage of een massage van een therapeut kan je helpen om de pijn te verminderen.

In conclusie, de meerderheid van de ziekten, stress of ziekte voort uit onze pijn, spanning of vermoeidheid. Deze drie kunnen worden gereduceerd met behulp van drie simpele technieken. Met al die boeken, video ‘ s, therapeuten en leraren die er zijn is het soms moeilijk om een geïnformeerd besluit over wat te doen. Aangezien de meeste van ons zijn zich niet bewust van onze pijn, spanning of vermoeidheid is het zinvol om te proberen deze technieken dagelijks voor ten minste een of twee weken. Goed geluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *