Artritis En Sport – 5 Manieren Om Te Voorkomen Dat De Sport Gerelateerde Gezamenlijke Problemen

Voor een aantal jaren is de deelname aan competitieve sporten is gestaag toegenomen en dus hebben de gezamenlijke verwondingen. Als het kraakbeen is beschadigd door een ongeval, niet genezen op zijn eigen manier andere weefsels, waardoor het uiterst belangrijk de nodige maatregelen te nemen om letsels. Velen van ons falen om te variëren onze sportieve activiteiten, dus het plaatsen van enorme stress op de gewrichten, die kan leiden tot artrose later op. Het is echter mogelijk om te voorkomen dat u veel sport-gerelateerde gezamenlijke problemen door het nemen van eenvoudige voorzorgsmaatregelen om uw lichaam te ondersteunen.

1. Training ter Ondersteuning van Uw Gewrichten

gewrichten

Het ontwikkelen van een goede oefening programma is zeer belangrijk omdat het helpt bij het houden van uw lichaam in goede conditie, dus helpt bij het verminderen van toekomstige gezamenlijke problemen. Krachttraining helpt om spierkracht op te bouwen rond je gewrichten en je banden en pezen meer veerkrachtig. Het is belangrijk om niet te focussen op slechts één spiergroep, omdat dit zou kunnen leiden tot problemen in de toekomst. Sterke spieren ondersteunen uw gewrichten en helpen om schokken te absorberen. Het krijgen van professionele coaching advies kan zeer nuttig techniek is zeer belangrijk en leren precies hoe een sport die gespeeld moet worden kan voorkomen dat u van het ervaren van de lange termijn gewrichtsklachten.

2. De Warming-Up en Stretching

Een snelle stevige wandeling, fietstocht of een lichte activiteit zal los je spieren en krijg je bloed te verplaatsen; dit moet worden gedaan voordat de rekken aan het begin van uw trainingsprogramma. Stretchen voor en na het sporten is belangrijk, omdat het helpt om de spieren soepel plus verhoogt uw flexibiliteit, waardoor de kans op letsel. Cooling down en stretching na het sporten helpt verspreiden het melkzuur uw spieren ophopen, waardoor u sneller te herstellen van een zware training. Het is belangrijk om te onthouden niet om een stuk van een koude spier, omdat dit kan leiden tot letsel.

3. Bereidt Uw Lichaam voor op een Hoog Niveau kunnen Uitoefenen Programma

Het gewicht van de opleiding

Springen meteen in een hoog niveau programma kan leiden tot letsel, veroorzaakt door tegenslagen en frustratie. Begin langzaam en geleidelijk, het verhogen van de moeilijkheidsgraad en de hoeveelheid tijd besteed aan het trainen zal uw sterkte te verhogen, zonder overbelasting van uw lichaam. Het doen van oefeningen die specifiek zijn voor uw sport zal helpen om de ontwikkeling van uw balans, waardoor de verwondingen. Streven naar een totale body workout van cardio, krachttraining en flexibiliteit oefeningen. Cross-training vermindert letsel, terwijl het bevorderen van total fitness.

4. Het dragen van de Juiste Versnelling

Met behulp van de juiste schoenen en andere apparatuur is zeer belangrijk voor de ondersteuning van uw gewrichten. De juiste schoenen absorberen schokken, ondersteuning van uw bogen en te voorkomen dat u uit schuiven tijdens het spelen. Met behulp van de juiste schoenen te komen met de sport is belangrijk, evenals het vervangen van uw schoenen vaak, als versleten schoenen niet zal u voorzien van voldoende ondersteuning voor of tegen schokken. http://fysiekeconditionering.info/

5. Blessures en Nemen de Tijd om Goed te Genezen

Hoewel het belangrijk is om in beweging te komen zo snel als mogelijk, het is vooral belangrijk dat u de tijd neemt om uit te rusten na een blessure. Een belangrijk onderdeel van de revalidatie is een afgestudeerd oefening programma dat is ontworpen om de terugkeer van de geblesseerde lichaamsdeel naar een normaal niveau van de functie waardoor potentiële toekomstige complicaties. Retourneren te snel kan verhogen uw risico van re-letsel of het ontwikkelen van een chronisch probleem dat zal leiden tot een langer herstel. Echter, te lang wachten kan leiden tot onnodige de-conditionering. In grote vorm voorafgaand aan een blessure heeft aangetoond dat een vermindering van de hersteltijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *